Vivant magistri!

13.02.2018 | 18:16

7 лютого 2018 року на філологічному факультеті відбулося вручення дипломів випускникам. Цьогорічні урочистості стали особливими для усіх присутніх не тільки через зимову пору здійснення цієї величної події, але й через те, що магістрами філології стали магістранти, які вперше розпочали навчання за спеціалізацією “Середня освіта” (українська мова і література).

Із початком нової сторінки у житті привітали випускників Святослав Пилипчук (професор, декан факультету), Василь Івашків (професор, завідувач кафедри української фольклористики імені академіка Філарета Колесси), Зоряна Купчинська (професор, завідувач кафедри української мови імені професора Івана Ковалика), Володимир Працьовитий (професор кафедри української літератури імені академіка Михайла Возняка), Ірина Роздольська (доцент кафедри української літератури імені академіка Михайла Возняка).

Власні побажання у музичних виступах магістрам висловили й студенти філологічного факультету – бандуристка Анастасія Корзун, скрипалі квартету “Crescendo”.

Власними думками про навчання на філологічному факультеті поділилася випускниця Ілона Івахів.

Цьогорічне збільшення родини фахівців-філологів – знаковий початок відзначення 170-річчя від заснування кафедри руської словесності, з якої починаємо відлік української філології у Львівському Університеті. Віримо, що знання, якими володієте, дорогі випускники, допомагатимуть Вам з гідністю і на належному рівні утверджувати престиж української мови в Україні та у світі, а любов до мови, відповідальне ставлення до власного служіння Слову сприятиме особистісному та професійному зростанню.