Магістрантка філологічного факультету Ангеліна Паращина – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з української мови та літератури!

21.04.2021 | 11:54

Маґістрантка Ангеліна Паращина під керівництвом доцентки кафедри теорії літератури та порівняльного літературознавства Мар’яни Гірняк посіла друге місце у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з роботою «Жіноча старість у сучасному українському романі: екзистенційний досвід і художня репрезентація».

Цьогоріч ІІ тур конкурсу відбувався в Києві, на факультеті української філології та літературної творчости імені Андрія Малишка Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова.

Робота Ангеліни витримала серйозну конкуренцію, адже галузева комісія конкурсу розглянула 94 студентські наукові роботи, що надійшли до Києва із 54-х закладів вищої освіти України. За результатами двох етапів ІІ туру конкурсу галузева конкурсна комісія і визначила переможців.

Отож щиро вітаємо студентку та її наукову керівницю з перемогою і  бажаємо подальших творчих успіхів у царині дослідження літератури.