День кар’єри ЄС 2024

25.09.2024 | 21:08
Інформуємо вас, що 15-17 жовтня 2024р. у Львівському національному університеті імені Івана Франка за сприяння Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом та Інформаційного Центру ЄС відбудеться масштабна подія – День кар’єри ЄС 2024.
EU Career Day | День кар’єри ЄС 2024 – проєкт Європейського Союзу, місією якого є інформування про шляхи професійного зростання і кар’єрні можливості для молоді в європейському вимірі.
Цільовою аудиторією заходу є студенти та випускники, які перебувають у активному пошуку місця праці, а також усі, хто зацікавлені у розвитку своїх навичок та компетентностей. Представники компаній-роботодавців, громадських організацій, волонтерських проектів, які радо долучилися до заходу, поділяться досвідом кар’єрного зростання фахівців, нададуть чимало корисних порад та запропонують усім охочим низку можливостей професійного розвитку.
У програмі заходу – офіційне відкриття, панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція», тренінги, презентації компаній-учасників, ярмарок вакансій, співбесіди, волонтерство, розіграші корпоративних подарунків та багато іншого.
Попередній план заходу:
15 жовтня – з 11 год до 15 год в холі головного корпусу Ярмарок вакансій із стендовою презентацією компаній-учасниць.
16-17 жовтня  онлайн презентація кар’єрних можливостей від партнерів Дня кар’єри ЄС 2024 на Фейсбук сторінці Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом.
16 жовтня Тренінг№1 – 15.00, 216 ауд.
17 жовтня Тренінг№2 – 15.00, 216 ауд.
Детальнішу програму заходу надішлемо вам та усім зареєстрованим згодом. А також за оновленням інформації можна стежити на Фейсбук події.
По завершенні події за результатами матеріалів, що будуть подані на панельній дискусії та тренінгах, учасники матимуть нагоду пройти коротеньке тестування і отримати сертифікат учасника події День кар’єри ЄС 2024.
Реєстраційна форма для відвідувачів (студенти, аспіранти, випускники, викладачі, учні та ін. зацікавлені):
Запрошуємо вас приєднуватись до заходу, а також поширювати інформацію про День кар’єри ЄС 2024  серед студентської та викладацької спільноти вашого факультету. Впевнені, це буде для них актуально!
Уся інформація про нас на https://linktr.ee/career.lnu