Фольклористична практика 2020: особливості організації і проведення

16.06.2020 | 18:27

Шановні студенти і викладачі,

у зв’язку з карантинними заходами цьогорічна фольклористична практика для студентів спеціалізацій “українська мова і література”, “фольклористика”, “літературна творчість”, “прикладна лінгвістика” (спеціальність “філологія”) та спеціалізації “українська мова і література” (спеціальність “середня освіта”) відбудеться за місцем проживання.

Загальна схема (“дорожня карта”) організації та проходження фольклористичної практики, методичний посібник і допоміжні матеріали подані на спеціальній сторінці Лабораторії фольклористичних досліджень – Студентська фольклористична практика за місцем проживання.

Подаємо список керівників фольклористичної практики за академічними групами (завантажити).

Керівники практики мають контакти старост груп і сконтактують зі студентами. З усіма питаннями щодо організації та проведення фольклористичної практики студентам насамперед потрібно звертатися до свого керівника практики (найкраще через електронну пошту).

Основні етапи організації та проведення фольклористичної практики висвітлено у методичному посібнику Андрія Вовчака й Ірини Довгалюк “Документування фольклорної традиції” (завантажити посібник).

З робочими питаннями щодо організації та проведення фольклористичної практики студенти і викладачі можуть звертатися у Лабораторію фольклористичних досліджень за адресою folklorelaboratory@gmail.com (просимо вказувати тему листа “Фольклористична практика”).

Доц. Андрій Вовчак