Відбір кандидатів до Центру сертифікації викладачів в рамках проєкту UTTERLY

08.10.2021 | 09:46

Шановні колеги!

Ми раді оголосити про відкриття конкурсу на подання заявок на участь у рамках проекту UTTERLY (Центри сертифікації викладачів університетів: інноваційний підхід до удосконалення викладацької майстерності), який фінансується програмою ERASMUS+: Зміцнення потенціалу вищої освіти.

Проект UTTERLY (Центри сертифікації викладачів університетів: інноваційний підхід до удосконалення викладацької майстерності), де наш Університет є координатором, спрямований на модернізацію сфери управління академічними людськими ресурсами у закладах вищої освіти України. З цією метою буде створено незалежний центр викладацької майстерності, який впроваджуватиме програми сертифікації викладачів Університету на основі кращих європейських практик та освітніх інновацій.

Кінцевий термін подання заявок – 14 жовтня 2021 року.

Усі заявники будуть запрошені на онлайн-співбесіду (18–19 жовтня 2021 р.) відповідно до сформованого розкладу, про який повідомимо кожного учасника завчасно.

На час проведення співбесіди підготуйте офіційний лист, який засвідчує той факт, що адміністрація Університету підтримує Вашу ініціативу та участь у перепідготовці та роботі в Центрі досконалості викладання.

Відібрані учасники будуть запрошені на цифровий орієнтаційний курс, організований Байройтським університетом (Німеччина) 20 жовтня 2021 року.

ЗРАЗОК АНКЕТИ-ЗАЯВКИ

(Просимо звернути увагу, що тут подано україномовну версію анкети для ознайомлення)

Частина 1: Особиста інформація

Ім’я та Прізвище

З якого Ви університету (виберіть зі списку)

Ваша посада в університеті

Який факультет/кафедру/сферу спеціалізації Ви представляєте?

Вкажіть номер мобільного телефону

Надайте посилання на Ваш профіль на сторінці університету чи іншого академічного веб-ресурсу (scholar.google.com.uaacademia.eduresearchgate.net; ORCID тощо)

Частина 2: Академічний та управлінський досвід у ЗВО

Наведіть короткий опис свого викладацького досвіду та наукових інтересів в університеті.

Надайте стислий опис Вашого управлінського досвіду у ЗВО (посади, обов’язки, відповідальність за напрями).

Чи брали Ви раніше участь у проєктах з підвищення кваліфікації та досконалості навчання викладачів університету у вашому ЗВО? Якщо так, будь ласка, опишіть свою роль.

Чи брали Ви участь у будь-яких заходах, конференціях чи тренінгах, пов’язаних із досконалістю викладання? Якщо так, будь ласка, вкажіть події та їхні дати.

Які Ваші особисті досягнення, нагороди, стипендії, досвід чи навички, які були б важливі чи мають значення для реалізації проєкту?

Поясніть Вашу мотивацію та що спонукає Вас брати участь у перепідготовці адміністративного чи академічного персоналу для Центрів сертифікації у Вашому університеті?

Опишіть свій рівень володіння англійською мовою.

Якщо Ви отримали міжнародний сертифікат, що вказує на Ваш рівень володіння англійською мовою, додайте його відскановану копію.С2 С1 В2

Для участі у відборі заповніть форму https://cutt.ly/GET1gBr

джерело