Викладачі кафедри сходознавства взяли участь у засіданні Ради роботодавців факультетів на тему «Формування якісних та практично орієнтованих освітніх програм»

28.06.2024 | 20:41

27 червня 2024 року гаранти, члени групи забезпечення та члени Ради роботодавців кафедри сходознавства імені професора Ярослава Дашкевича ОП “Близькосхідні студії: перська і турецька мови та літератури (переклад включно)” (зав.каф., доц. Максимів Ольга, доц. Стельмах Марта, керівниця бюро перекладів “Поліглот ” – Фельцан Каріна) та ОП “Японістичні студії” (ст.викл. Батюк Ірина, ст.викл. Витичак Уляна ) взяли участь у засіданні Ради роботодавців факультетів на тему «Формування якісних та практично орієнтованих освітніх програм». До заходу також долучилися представники адміністрації Університету, члени Ради роботодавців з різних факультетів, гарантів освітніх програм та інших зацікавлених сторін. Круглий стіл провели у змішаному форматі (очному та онлайн).
Під час зустрічі учасники обговорили практичні особливості освітніх програм, які формуються на основі співпраці із роботодавцями, акцентували увагу на удосконаленні різних форм практичної і професійної підготовки майбутніх фахівців, зокрема практиці та стажуванні здобувачів освіти, що є невід’ємним елементом взаємодії із роботодавцями. Окрім того, усі присутні наголосили на важливості проведення гостьових лекцій, практичних воркшопів та зустрічей із фахівцями-практиками, адже вони є важливими для формування практичного досвіду здобувачів освіти.