Побачила світ електронна версія 65 випуску Вісника Львівського університету (Серія філологічна)

29.06.2018 | 12:13

Побачила світ електронна версія 65 випуску Вісника Львівського університету (Серія філологічна) – Вісник Львівського університету. Серія філологічна. Львів, 2017. Випуск 65 [Орієнталістика].

Статті збірника містять результати сучасних досліджень мов та літератур Близького і Далекого Сходу, а також розвідки про історичні та культурні зв’язки України та країн Сходу. Збірник укладено за матеріалами Міжнародної наукової конференції «Україна – Європа – Схід: Проблеми та перспективи сучасної гуманітаристики (до 90-річчя від дня народження Ярослава Дашкевича)», яка відбувалась 13–14 грудня 2016 року.

Електронну версію випуску підготувала і розмістила лаборант Кафедри сходознавства імені професора Ярослава Дашкевича Юлія Котлярчик.

Випуск розміщено на новій інтернет-сторінці Вісника Львівського університету, яку створено на базі програмного забезпечення Open Journal Systems (OJS, Відкриті журнальні системи). Open Journal Systems — програмне забезпечення з відкритим вихідним кодом для ведення рецензованих журналів, створених за “Проектом загальнодоступних знань”.

Суттєва перевага нової інтернет-сторінки Вісника – наявність інструментів для полегшення індексації публікацій у пошукових системах (наприклад, у Google Академія та PubMed Central), ведення статистики (наприклад, статистики цитувань), формування звітів тощо.