Благодійна ініціатива перерахунку одноденного заробітку на підтримку проєкту «Протези для Незламних»

23.11.2022 | 07:25

Львівський національний університет імені Івана Франка долучається до підтримки проєкту «Протези для Незламних», який реалізовує Міжнародний благодійний фонд «Українська Біржа Благодійності».

Працівники Університету можуть підтримати проєкт шляхом перерахунку свого одноденного заробітку за грудень на рахунок благодійного фонду. Відповідну пропозицію ініціювала Вчена рада Університету 4 жовтня 2022 року, а згодом підтримала Конференція трудового колективу 25 жовтня 2022 року.

Благодійну ініціативу реалізовуватимуть на підставі заяв працівників про згоду на перерахування коштів. Бланк заяви, розроблений бухгалтерською службою спільно з Первинною профспілковою організацією працівників Університету, доступний за посиланням, а також надісланий на електронні скриньки керівників структурних підрозділів.

Заповнені заяви потрібно подавати в.о.декана факультету.

Наголошуємо, що благодійна ініціатива перерахунку одноденного заробітку може бути зреалізована виключно на підставі заяви працівника. Відповідно до чинного законодавства, перерахунок одноденного заробітку, який не має належного оформлення, може бути розцінений як виплата заробітної плати не у повному обсязі.