Делегація Університету віддала останню шану Роланду Франкові

13.08.2021 | 23:59

За повідомленням Пресцентру

13 серпня 2021 року в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася церемонія прощання з українським вченим-інженером, дипломатом, знаним громадським діячем, головою правління Міжнародного фонду імені Франка, останнім онуком Івана Франка Роландом Франком, який відійшов у вічність 11 серпня на 90-му році життя.

Делегація Львівського національного університету імені Івана Франка, до складу якої входили студенти, представники адміністрації та громадських організацій Університету, віддала останню шану видатному Українцеві зі славного Франкового роду. Попрощатися з Роландом Франком також прибули делегації Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка та Літературно-меморіального музею Івана Франка в Нагуєвичах, представники Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка у Львові.

Низько схиляємо голови у глибокій пошані до Роланда Тарасовича і розділяємо разом із рідними, друзями і колегами невимовний біль утрати. Світлий образ Роланда Тарасовича назавжди залишиться у серцях українців. Вічний спокій його душі!

Пресцентр