День кар’єри ЄС

03.09.2021 | 08:19
Навчальний рік стартував, а з ним і цікаві та корисні події, які будуть відбуватися у Львівському університеті.
І однією з таких подій, яку організовує Інформаційний центр ЄС і Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом ЛНУ ім. І. Франка Центру маркетингу та розвитку буде День кар’єри ЄС. Починаючи з 2017 року у Львівському університеті відбувається така подія. І кожного разу вона відбувається на високому рівні організації, має чимало успішних історій.
🇪🇺 День кар’єри ЄС – це проєкт Представництва ЄС, місією якого є інформування про шляхи професійного зростання і кар’єрні можливості для молоді в європейському вимірі.
Метою проведення Днів кар’єри ЄС є поширення знань і розвиток навичок, необхідних студентам і молоді для того, щоб стати успішними в контексті європейської інтеграції України.
Завданнями Днів кар’єри ЄС є:
🔹 Обговорення тенденцій на ринку праці; знань і навичок, яких очікують роботодавці від майбутніх працівників; знань і навичок, необхідних молодим підприємцям.
🔹 Поширення принципів та підходів Європейського Союзу у сферах молодіжної зайнятості, навчання протягом життя, а також пріоритетів соціального та економічного розвитку ЄС для формування світогляду учасників Днів кар’єри ЄС та широкої цільової аудиторії.
🔹 Розвиток навичок комунікації, співробітництва, самопрезентації та пошуку роботи, емоційного інтелекту та інших soft skills.
🔹 Представлення кращих практик взаємодії вищих навчальних закладів із роботодавцями для прогнозування потреб у знань і навичках.
🔹 Презентація можливостей навчання і стажування, підтримки бізнесу, досліджень, стартапів, які надаються Європейським Союзом в Україні.
‼️ День кар’єри ЄС – дводенна подія, меганасичена цікавими заходами, форматами, учасниками та яскравими враженнями. На вас чекає цікава панельна дискусія, тренінги, презентації, співбесіди, волонтерство, розіграші, конкурси, нетворкінг, євровікторина та багато іншого. У рамках події також відбудеться панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція»
Запрошуємо компанії-роботодавців долучатися до події на якій ви зможете презентувати компанію та інформувати студентів та випускників Університету про можливості працевлаштування у вас.
Бажаєте долучитися до Дня кар’єри ЄС? 🇪🇺
💡 Тоді реєструйтесь:
Якщо вам цікаво переглянути, як усе відбувалося, то даємо вам підбірку подій, які відбувалися у Львівському університеті 2020 році в онлайн форматі https://www.facebook.com/events/202699137646287