Інформація про інвестиційний проєкт щодо будівництва багатоквартирного будинку за адресою вул. Величковського, 84

20.09.2021 | 14:30

Шановні колеги!

Інформуємо Вас про те, що Міністерство освіти і науки України надало дозвіл на реалізацію інвестиційного проєкту щодо будівництва багатоквартирного будинку за адресою вул. Величковського, 84.

Повідомляємо Вам, що забудовником визначено будівельну компанію «Буд Інвест Ком». Напередодні, упродовж зустрічі з представниками Львівського національного університету імені Івана Франка, яка відбулася 30 березня 2021 року, «Буд Інвест Ком» презентував візуалізацію інвестиційного проєкту й представив інформацію щодо термінів будівництва, планованої вартості реалізації квартир та можливої знижки на придбання житла для працівників Університету.

Охочих взяти участь в інвестиційному проєкті щодо будівництва багатоквартирного будинку за адресою вул. Величковського, 84 просимо подати заяву, копію паспорта та довідку з відділу кадрів у профком працівників Університету особисто (ауд. 248, головний корпус)  або на електронну пошту ppop.lnu@gmail.com до 30 вересня 2021 року.

Відбір кандидатур охочих придбати житло за пільговими умовами здійснюватиметься відповідно до Програми сприяння забезпечення житлом працівників Львівського національного університету імені Івана Франка.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (032) 239-47-15 (профком працівників Університету).

джерело