Лекція Незалежності від Галини Крук: Людина супроти війни

15.08.2022 | 22:15
Галина Крук, поетка, літературознавиця, перекладачка, є одним із найчутливіших та найглибших голосів, що говорять зі світом про болісний досвід війни, який переживаємо ми, українці. Маємо нагоду почути цей голос зблизька — на лекції Незалежності: поміркуємо спільно про цінність свободи/незалежності, чому за них варто боротися та яка роль культури у цьому процесі.
Подія приурочена до Дня Незалежності України. Зустріч відбудеться 23 серпня, у вівторок, о 17:30 у Львові на території Меморіалу Героям Небесної Сотні (Підвальна 6) (у випадку тривоги передбачено перехід в укриття поруч — у Нижній Зал в Театрі ляльок). Для участі просимо зареєструватися: https://bit.ly/3JSnHGd.
Ця зустріч продовжує започаткований Інститутом стратегії культури у 2021-му формат — лекцію до Дня Незалежності. Спільно з відомими лектор(к)ами ми націлені на фіксацію актуальної ситуації в Україні через огляд минулого (зокрема періоду незалежності) й окреслення того, у чому наш, українців, потенціал, що є нашою силою, може дати її нам.