«Лідеру, як і світу, потрібно вміти адаптуватися»

11.04.2024 | 20:39
9 квітня 2024 року у Львівському університеті стартував вже традиційний весняний захід – Форум кар’єри, організатором якого є Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом ЛНУ ім. Івана Франка у співпраці з Профкомом студентів і Студентським урядом Університету.
Форум кар’єри – масштабний та важливий захід, що об’єднує активну університетську спільноту, провідні українські компанії і організації, громадські та молодіжні об’єднання, а також експертів у сфері працевлаштування задля корисних і взаємовигідних зв’язків. Упродовж трьох днів учасники Форуму кар’єри мали чудову нагоду дізнатись більше про потреби сучасного ринку праці, вимоги потенційного роботодавця до студента як майбутнього працівника, поспілкуватися з представниками бізнесу та подати своє резюме, а також знайти відповіді на питання щодо самореалізації та кар’єрного зростання.
11 квітня відбувся тренінг «Ключові компетенції лідера майбутнього – що розвивати для успіху в сучасному світі» (спікерка – CHRO в Simply Contact,  Executive-coach, менторка, PhD в HRM Наталія Падун).
Студенти-арабісти 3-го курсу стали учасниками події і дізналися про найперспективніші професії майбутнього, характеристику успішного лідера, модель кластерного аналізу компетенції та багато іншого. Подібні заходи зміцнюють співпрацю освітніх закладів та роботавців, а також стимулюють студентів на шляху до успіху.
Текст: Снітинський Вадим
Фото: Криштоф Анастасія