Магістрант ОП “”Близькосхідні студії: перська і турецька мови та літератури (переклад включно)” кафедри сходознавства взяв участь у ХХХІ Міжнародній науково-практичній конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Актуальні проблеми життєдіяльності суспільства»

26.04.2024 | 11:25
24-25 квітня 2024 у Кременчуцькому національному університеті ім. М. Остроградського відбулася ХХХІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Актуальні проблеми життєдіяльності суспільства». У заході брали участь науковці з України, Великої Британії, США, Канади, Австрії, Словакії, Грузії, Китаю, Німеччини, Латвії, Сербії, Литви, Ірландії, Естонії, Португалії, Нідерландів, Туреччини, Польщі, Чехії, Казахстану.
Магістрант ОП “Близькосхідні студії: перська і турецька мови та літератури (переклад включно)” кафедри сходознавства імені професора Ярослава Дашкевича Олексій Кашмарчук виступив з доповіддю “Нормативність відтворення лексеми “Паломник” у перському перекладі (на основі етимологічного аналізу)” .
 Публікація тез у збірнику матеріалів конференції, що друкується за рішенням вченої ради Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського (протокол ВР №9 від 26.04.2024).: https://doi.org/10.32782/2222-5099.2024.15.15
Зі збірником тез конференції можна ознайомитися за посиланням