Міжнародна програма підвищення кваліфікації з викладання онлайн у рамках міжнародного проєкту Training to Teaching Online in Wartime and After (U-train)

01.08.2023 | 18:38

за матеріалом electronics.lnu.edu.ua

Шановні колеги!

Факультет електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету ім. І. Франка (Україна) та Департамент комп’ютерних та системних наук Стокгольмського університету (Швеція) пропонує восени 2023 викладачам України модульну програму підвищення кваліфікації з викладання онлайн у рамках міжнародного  проєкту Training to Teaching Online in Wartime and After (U-train), який виконується в партнерстві з ГО «Українська система дистанційного навчання» та Університетом «Хазар» (Азербайджан). 

Програма розрахована на 180 академічних годин роботи, що дорівнює 6 ECTS (Європейська кредитна трансферно-накопичувальна система).  

У програмі п’ять модулів. Перші чотири модулі включають семінари: Course design and evaluation; Methods for assessment; Wellbeing, motivation and incentives and Recent technologies, such as ChatGPT4 and other applications based on Artificial Intelligence. Вони будуть проведені з допомогою відеоконференційного звязку і розроблені як підготовка до проходження модуля 5. Course Improvement Activity (OCIA), в якому передбачено проведення досліджень і виконання проєкту з розробки окремих елементів власних онлайн курсів, причому  кожен такий проєкт можна виконувати індивідуально або в команді у співпраці з експертами проєкту U-train. 

Крім досвіду навчання, проведення досліджень в міжнародному проєкті, виконання проєкту з вдосконалення Власного курсу викладачі, які закінчать  успішно програму, отримують сертифікати. 

Три викладачі або лідери команд, які створять найкращі OCIA, братимуть участь у заключному 3-денному семінарі, який відбудеться у Стокгольмі навесні 2024 року за рахунок проєкту U-train. 

Терміни проведення програми: 12 вересня – 20 грудня 2023 року 

Попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/zjdUX2DbQ4MwHoTM6 

Орієнтаційно- інформаційна сесія відбудеться 12 вересня 2023. 

При виникненні запитань звертатись на пошту program.faculty.sup@gmail.com 

зображення
міжнар проєкт