Міжуніверситетський обмін студентів триває…

09.05.2023 | 21:15

Восьмого травня розпочався довгоочікуваний обмін студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича зі студентами нашого Львівського національного університету імені Івана Франка.

У заходах обміну беруть участь студенти філологічного, філософського факультетів та факультету журналістики. Це унікальний досвід для студентів, чудова можливість здобути нові знання та ближче ознайомитися з історією навчальних закладів, у які потрапили в рамках обміну. Безперечно, така перевага студентства також дає змогу здобути нові компетентності, пов’язані з фахом, який вони здобувають, спробувати нові методики вивчення предметів. Окрім цього, на студентів чекають цікаві заходи, організовані спеціально для обміну адміністрацією факультету і, звичайно, представниками студентського самоврядування. Для спудеїв це час завести нові знайомства за інтересами, а також відчути дуже багато гарних та позитивних емоцій. Такий обмін — одна з найкращих і найбільш ефективних видів співпраці між університетами, він розширює світобачення і єднає українські міста.

Сподіваємося, що гостям із ЧНУ імені Ю.Федьковича сподобається наш університет та славне місто Львів, а обміном студентів наша співпраця не обмежиться.