Онлайн-тренінг “Формування власного бренду через резюме”

27.02.2023 | 22:21

Вітаємо, колеги!

28 – 30 березня Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом  організовує Форум кар’єри. У рамках події заплановано проведення  конкурсу студентського резюме CV Awards 2023.
Хочемо повідомити, що вже цього четверга 2 березня  о 14:00 у рамках Майстерні кар’єри відбудеться  онлайн-тренінг “Формування власного бренду через резюме” від нашого генерального партнера – Мережі аптек “Подорожник“.

Спікер – Марина Місік  (HR-директор,котра має семирічний досвід роботи в HR  в різних напрямках, а також професійний розвиток, сформований проходженням курсів і тренінгів по HR та бізнесу, коучингу, брендінгу).

На тренінгу учасники дізнаються як написати резюме і сформувати власний бренд та як саме запрезентувати себе на співбесіді. Опісля можна готувати резюме та подавати їх на вакансії від компаній-роботодавців – учасників Форуму кар’єри. Усі вакансії опубліковані на сайті відділу http://work.lnu.edu.ua/project/forum-kar-iery-2023/yarmarok-vakansii/
Гугл-форма для резюме http://surl.li/eodef

Реєстрація на “Форум кар’єри” http://surl.li/elwnd Роботодавці оберуть найкращі резюме і переможці отримають цінні подарунки.Оголошення переможців – впродовж проведення Форуму кар’єри  28 -30 березня. Прямі трансляції будуть відбуватися на фейсбук сторінці Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом https://www.facebook.com/CareerOfficeLNU

Просимо вас допомоги у поширенні інформації про подію у соцмережах та інших ресурсах комунікації серед студентів вашого факультету.
Дякуємо за співпрацю!