Особливості вступної кампанії 2022 року

08.06.2022 | 08:26

Шановні абітурієнти!

Пресцентр підготував інформацію щодо важливих дат і новацій вступної кампанії 2022 року.

Нещодавно Вчена рада Університету погодила Правила прийому для здобуття вищої освіти у Львівському національному університеті імені Івана Франка у 2022 році (далі – Правила прийому). З Правилами можна ознайомитися на вебсторінці Університету у розділі «Вступна кампанія» або за посиланням.

Прийом заяв та документів

Так, відповідно до Правил прийому, реєстрація електронних кабінетів та завантаження необхідних документів цьогоріч розпочнеться 1 липня 2022 року, а прийом заяв в електронній та паперовій формах стартуватиме 29 липня і триватиме до 23 серпня. Для вступу на перший курс на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти на місця державного замовлення зараховуватимуться бали національного мультипредметного тесту (НМТ)  з української мови (І предмет), математики (ІІ предмет) та історії України (IІІ предмет); бали зовнішнього незалежного оцінювання 2019-2021 років з трьох конкурсних предметів (у будь-яких комбінаціях), передбачених Правилами прийому в один з цих років для відповідних спеціальностей (спеціалізації, предметної спеціальності, конкурсної пропозиції) та джерела фінансування.

Цьогорічні вступники зможуть подати до п’яти заяв на місця державного замовлення у фіксованих та відкритих конкурсних пропозиціях та до двадцяти заяв на конкурсні пропозиції для участі в конкурсі на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

 

Рейтингові списки та зарахування

Відповідно до термінів вступної кампанії, формування рейтингових списків вступників за державним замовленням цьогоріч відбуватиметься 29 серпня. Виконання вимог до зарахування вступниками, які рекомендовані до зарахування на місця державного замовлення, триватиме до 18:00 2 вересня. Зараховуватимуть вступників, які навчатимуться за кошти державного бюджету, 5 вересня 2022 року.

Натомість зарахування вступників, які навчатимуться за кошти фізичних та/або юридичних осіб, відбуватиметься у такі строки: надання рекомендацій та оприлюднення списку рекомендованих для вступників за кошти фізичних та/або юридичних осіб – 2 вересня, виконання вимог до зарахування вступниками – до 18:00 12 вересня, зарахування вступників на контракт – до 12:00 13 вересня.

До повної версії матеріалу