Визначено переможців першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади серед студентів філологічного факультету

18.02.2017 | 11:32

У четвер, 16 лютого 2017 року, на філологічному факультеті Львівського національного університету імені  Івана Франка відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2016–2017 навчального року зі спеціальності «Українська мова і література». В олімпіадних змаганнях узяли участь усі охочі студенти українського, слов’янського та сходознавчого відділень 1–5 курсів.

Переможцем студентської олімпіади зі спеціальності «Українська мова і література» на філологічному факультеті стала Тереза Багай, студентка ФЛу-25, яка набрала найбільшу кількість балів. Друге і третє місце зайняли Ельвіна Шкіль (ФЛу-36) і Тетяна Бойко (ФЛу-38).

Визначилися також переможці зі спеціальності «Прикладна лінгвістика». Ними стали студентки групи ФЛл-51: Христина Пронь, Ольга Білас і Віталія Коркішко. Усі вони, як і україністи, будуть представляти філологічний факультет Львівського національного університету імені  Івана Франка на другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади серед вищих навчальних закладів.

Деканат філологічного факультету та члени журі вітають призерів олімпіади і бажають молодим філологам подальших успіхів!