Запрошення: презентація нової аудіокнижки Галини Крук “БУКWAR. Книга віршів 2013-2023”

26.10.2023 | 14:05

джерело

Шановні колеги викладачі і студенти!

1 листопада 2023 року о 19:30 в Театр Леся Курбаса / Les Kurbas Theatre відбудеться презентація нової аудіокнижки Halyna Kruk “БУКWAR. Книга віршів 2013-2023”.

Запис здійснено в аудіовидавництві Audiostories Production голосом авторки Галини Крук у Львові. Реліз та представлення аудіопоезії буде доступним в мобільній аплікації Audiostories у день презентації.

Розмову попровадить літературознавець, учасник команди Audiostories – Данило Ільницький
Продюсер та звукорежисер аудіопроєкту – Володимир Ольшанський
Художнє оформлення – Богдана Давидюк

Тривалість презентації – 1 год. 30 хв.
Вхід вільний.
Благодійний захід в підтримку ЗСУ
(збір для артилеристів на маскувальні костюми)

“Більшість віршів написаних після повномасштабного вторгнення мені важко було читати публічно, бо я бачила сльози у глядачів, і я не впевнена чи я змогла би бути настільки сильною, щоб прочитати їх очі в очі. А формат аудіокниги дозволяє знайти цей шлях. І власне, студійний запис дав мені можливість на одинці в темряві студії змогти озвучити ці вірші”…

Тривалість презентації – 1 год. 30 хв.
Вхід вільний.

Благодійний захід в підтримку ЗСУ
(збір для артилеристів на маскувальні костюми)

Поетична аудіокнига Галини Крук «Букwar» складається із віршів, написаних за останні 10 років нашої драматичної реальності. Із тривожних передчуттів, із важких усвідомлень початку війни, зі спостережень і згадок тих, що пройшли і вціліли, з бажання зберегти в пам’яті тих, які загинули, з намагань прийняти несправедливість і непоправність втрат, з необхідності говорити за тих, хто вже не може про себе сказати, з бажання нічого не забути, яким болісним воно б не було. Переосмислити все, чого нас вчили про цей світ, і що не пройшло випробування важким часом і жорсткою реальністю, навчитися складати букви і слова, відчитуючи нові сенси. Ось про це і для цього “Буквар”.

Запрошуємо усіх охочих!