Про нові конкурси в межах європейської програми ERASMUS+

06.12.2022 | 02:34
Цифрове та глибинне навчання, віртуальна мобільність, потужні європейські партнери, інновації в освіті, фінансування реалізації ваших ідей – усе це є новими можливостями для кожного з нас. Сформовані Відділом розвитку та фандрейзингу команди вже працюють над створенням нових можливостей для Університету в межах ERASMUS+ – і ще є нагода долучитись до написання цікавих проєктів.
📌У четвер, 8 грудня, о 12:00 годині запрошуємо усіх охочих: магістрів, аспірантів, викладачів і працівників Університету – послухати детально про нові конкурси, пріоритети програми ERASMUS+ 2023 року, а також дізнатись, як стати учасником успішних команд.
Немає значення, чи мали ви досвід написання проєктів, чи тільки хочете це зробити – корисно буде усім!
Спікер: Кухарський Віталій Михайлович – проректор з науково-педагогічної роботи та інформатизації Львівського національного університету імені Івана Франка.
Реєструйтесь на семінар тут: https://forms.gle/j8cMzpeEJ7Rq7tEV6
Нагадаємо, що програма ERASMUS+ дає широкі можливості для всіх учасників освітнього процесу: розвиває академічну мобільність в освіті, підтримує партнерства та співпрацю, розвиток відкритих ресурсів. Детальніше про програму можна дізнатись на сайті Національного Еразмус+ офісу в Україні.
До зустрічі на семінарі!