Про прийом документів для вступу до магістратури

16.08.2022 | 00:22

 

Шановні абітурієнти!

16 серпня 2022 р. розпочинається прийом документів для осіб, які вступають до Університету для здобуття освітнього ступеня «Магістр». Необхідні для вступу документи вступники подають онлайн, завантажуючи їх до електронного кабінету вступника.

Надання рекомендацій для зарахування за державним замовленням відбуватиметься до 20 вересня, виконання вступниками вимог Правил прийому до зарахування за державним замовленням (подання оригіналів документів) – до 18:00 24 вересня, зарахування вступників на навчання за державним замовленням – 25 вересня. Натомість виконання вимог до зарахування вступниками для навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб завершиться о 18:00 29 вересня, а зарахування вступників на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб – 30 вересня 2022 року. Додамо також, що вступ на деякі спеціальності на контракт відбуватиметься лише за результатами розгляду мотиваційних листів.

Конкурсний відбір для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти за спеціальностями 014.01 «Середня освіта (Українська мова і література)» 035 «Філологія» здійснюється за результатами фахового іспиту з урахуванням розгляду мотиваційних листів. У випадку вступу на навчання лише за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб конкурсний відбір відбувається тільки за результатами розгляду мотиваційних листів.

За матеріалом Пресцентру

Детальніше про вступну кампанію