Про щорічне опитування Випускників Львівського університету та Роботодавців

04.07.2022 | 16:34

Шановні колеги!

Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом Центру маркетингу та розвитку спільно з Центром моніторингу проводить щорічне опитування  Випускників Львівського університету та Роботодавців.

Основна мета опитування – це моніторинг працевлаштування випускників, визначення основних тенденцій розвитку ринку праці сьогодні, вивчення якості наданої освіти випускникам та прогнозовані потреби у фахівцях, а також аналіз ринку праці в умовах воєнного стану, можливості подальшої співпраці з бізнесом та налагодження ефективної комунікації в умовах сьогодення.

Підсумки опитування допоможуть зрозуміти пріоритети покращення якості освіти, виявити взаємовигідні форми співпраці Університету з роботодавцями.

У перспективі це дозволить покращити практичну складову підготовки фахівців і формування компетентностей для потреб ринку праці.

Перехід до анкети ВИПУСКНИКІВ за покликанням:

https://cutt.ly/PKcypXO

Перехід до анкети РОБОТОДАВЦІВ за покликанням:
https://cutt.ly/KH0Dojw

Просимо поширити інформацію про опитування серед гарантів ОП, викладачів та усіх, хто працює та комунікує із компаніями-роботодавцями, як із стейкхолдерами освітніх програм і факультетів та випускниками.

Зведені результати опитувань будуть передані на факультет та рекомендовані для розгляду і врахування їх у процесі оновлення, перегляду ОП.

Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом

Центру маркетингу та розвитку