Привіт, мене звати Софія і я студентка філологічного факультету, спеціалізації словацька мова і переклад.

16.07.2023 | 08:12

Вступаючи в університет 4 роки тому, я й близько не могла уявити, які попереду на мене будуть очікувати яскраві та насичені студентські роки!

Жодного разу не пошкодувала, що обрала словацьку мову, бо це те, чим я живу і щодня отримую максимальну дозу задоволення від навчання! З впевненістю можу сказати, що я на правильному шляху!

Навчаючись на словацькій мові та літературі, ти матимеш можливість відвідувати протягом семестру різноманітні події, брати участь у вебінарах словацьких лекторів з провідних університетів Словаччини, зможеш поїхати на літню школу словацької мови і культури Studia Academica Slovaca і це ще не все…🤭! Ти, як найкращий студент, отримаєш стипендію на семестрове навчання у Братиславському Університеті Коменського!

Під час навчання ти здобудеш ґрунтовні знання зі словацької мови та літератури, а також із перекладу від наших висококваліфікованих викладачів – Зоряни Ігорівни Гілецької та Лідії Дмитрівної Ходи, які стануть для тебе не лише наставниками, але й сім‘єю💛 Будуть тебе підтримувати і допомогати у всіх твоїх починаннях

Майбутній вступнику, ми на тебе з нетерпінням чекаємо та запрошуємо приєднатись до нашої дружньої сім‘ї словакістів!🇸🇰