Реєстрація на іспит на рівень володіння державною мовою розпочнеться 10 серпня 2021 року

10.08.2021 | 08:59

За повідомленням Національної комісії зі стандартів державної мови:

У зв’язку з внесенням змін до Порядку проведення іспитів на рівень володіння державною мовою, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року № 409, тривалість іспиту для осіб, які зобов’язані володіти державною мовою та застосовувати її під час виконання службових обов’язків, не може перевищувати 30 хвилин. Скорочення іспиту вимагає змістового трансформування його частин, технічного оновлення системи іспитування та зміну графіка роботи центрів іспитування.

Реєстрація на іспит на рівень володіння державною мовою розпочнеться 10 серпня 2021 року після 18:00 за покликанням: https://exam.mova.gov.ua/. Відтепер додавання вільних місць у системі відбуватиметься постійно через оновлені інструменти, що надані центрам іспитування на місцях.

Важливо! Під час реєстрації на іспит будьте дуже уважні, адже заповнені у формі заяви дані коригуванню не підлягають. Змінити обрані час і місце неможливо. Якщо особа не з’явилася на іспит відповідно до поданої заяви, повторно скласти іспит вона зможе лише через 4 місяці.

джерело

Перелік центрів іспитування