Щорічне опитування роботодавців та партнерів

23.05.2024 | 08:01

За повідомленням  lnu.edu.ua

У Львівському національному університеті імені Івана Франка стартує щорічне опитування роботодавців та партнерів, яке проводить Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом спільно з Центром моніторингу. Мета опитування – налагодження ефективної комунікації задля результативного вивчення потреб сучасного ринку праці в умовах воєнного стану та налагодження шляхів подальшої дієвої співпраці з бізнесом.

Підсумки опитування дають об’єктивний матеріал для визначення рівня задоволеності роботодавцями та партнерам освітнім процесом, допомагають зрозуміти пріоритети покращення якості освіти та вдосконалення конкретних освітніх програм, сприяють виявленню взаємовигідних форм співпраці Університету із бізнес середовищем. У перспективі це дозволить покращити практичну складову підготовки фахівців і сприятиме формуванню у здобувачів освіти тих компетентностей та навичок, що відповідають потребам сучасного ринку праці.

Запрошуємо роботодавців та партнерів Львівського університету долучитися до опитування та дати відповіді на запитання анкети. Ми гарантуємо конфіденційність, а результати опитування будуть враховані виключно в узагальненому вигляді з аналітичною метою для освітніх та наукових потреб.
Перехід до анкети за покликанням.
Цінуємо думку кожного!