Стажування імені Шумана

17.10.2023 | 19:23

Європейський парламент інформує вас про приймання заявок на прийдешній період стажувань імені Шумана. Програма стажування розпочнеться в березні 2024 року. Ми приймаємо заявки на стажування з 1 до 31 жовтня 2023 року. Сподіваємося, що ця можливість зацікавить студентів та випускників вашого університету.

Стажування в Європарламенті триває п’ять місяців, щоб ознайомитися з діяльністю Європейського парламенту на інституційному рівні. Вимоги до кандидатів:

·        вік від 18 років;

·        наявність диплома про вищу освіту;

·        володіння мовами відповідно до вимог (див. умови стажування);

·        не мати досвіду роботи в інституціях, органах чи агентствах ЄС більше двох місяців поспіль.

Генеральний директорат Європарламенту з письмового перекладу пропонує можливість спробувати себе в ролі перекладача, а також у створенні подкастів, субтитрів, у сфері комунікацій, управління запитами на переклад, термінології та ІТ!

У додатку ви знайдете два PDF-файли англійською та українською з усією необхідною інформацією про стажування в Генеральному директораті Європарламенту з письмового перекладу та процедуру подання заявки.

Також запрошуємо кандидатів ознайомитися з публікаціями в наших соціальних мережах:

 

Ми проводимо ознайомчий захід у четвер, 19 жовтня 2023 року, на якому відбудеться презентація програми стажувань імені Шумана, де ми зможемо відповісти на всі запитання кандидатів.