Студентський уряд Університету оголошує старт Всеукраїнської благодійної акції «Бакалавр 4.5.0»

10.07.2022 | 17:07

Пропонуємо матеріал    lnu.edu.ua:

Студентський уряд Львівського національного університету імені Івана Франка спільно з Благодійним фондом Сергія Притули організовують Всеукраїнську благодійну акцію «Бакалавр 4.5.0». Метою благодійної ініціативи є збір коштів на 10 автомобілів для Збройних сил України. Організатори акції планують зібрати 4 мільйони гривень упродовж 10 днів, адже на цей транспорт дуже чекають наші військові у гарячих точках.

«Метою Всеукраїнської благодійної акції «Бакалавр 4.5.0» є збір коштів на потреби захисників України. Це наш знак подяки за можливість здобути звання бакалавра навіть у час війни. У нас є 10 днів для збору суми на 10 машин, які відправляться в найзапекліші точки, де тривають бойові дії», – розповідають у Студентському уряді Університету.

Організатори також зазначають, що сьогодні студенти мають змогу захищати дипломи, бо на нашому захисті — ЗСУ: «У мирний час студенти святкували б випускні по всій Україні. Зараз ми не організовуємо гучних вечірок, а просимо підтримати наших захисників. Бо кожне свято, яке ми маємо —  завдяки їм. Наша спільна ціль — 10 позашляховиків  для захисників України. Для цього потрібно 4 мільйони гривень. Але що більше коштів ми зберемо, то більше підсилимо позиції наших бійців! Впевнені, що українському студентству це під силу. Тож закликаємо всіх випускників, їх родини та друзів, подякувати нашим воїнам – вони стоять на захисті, аби ми могли навчатись, працювати та розвивати Україну».

Підтримати ініціативу й долучитися до збору коштів можна за посиланням.