У рамках акредитації освітньої бакалаврської програми відбулася зустріч зі стейкхолдером

29.01.2024 | 12:28

24 січня 2024 р. в контексті підготовки до акредитації освітньо-професійної програми «Українська мова та література» першого бакалаврського рівня вищої освіти за спеціалізацією 035.01 Українська мова та література на філологічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася зустріч учасників проєктної групи із стейкхолдером – директором Львівської середньої загальноосвітньої школи № 67 Оленою Коваленко.

У цій зустрічі також взяли участь вчителі Надія Гульовата та Назар Годованець. У процесі розмови було обговорено низку питань. Зокрема проведення навчання із врахуванням специфіки воєнного часу; використання цифрового технічного інструментарію для популяризації читання серед учнів; перенавантаження шкільних програм навчальним матеріалом; необхідності звернення більшої уваги на психологічну та педагогічну методику роботи з учнями.

Стейкхолдер зауважила, що студенти-філологи, які приходять в школу після завершення ЛНУ ім. І.Франка, мають високий рівень знання мовного та літературного матеріалу. Однак їхні педагогічні вміння та навички необхідно покращувати.

 

Тарас Пастух

Гарант ОП, професор кафедри

української літератури ім. акад. М. Возняка ЛНУ ім. І. Франка