УВАГА! Про додаткові бали для призначення академічних стипендій!

20.11.2022 | 11:20

Шановні студенти!

Просимо до 1 грудня 2022 року  подати до стипендійної комісії філологічного факультету Ваші заяви (фотокопії) та відповідні документи (фотокопії), що засвідчують Ваші досягнення упродовж І семестру 2022-2023 н.р.

Нагадуємо, що Ви можете отримати додаткові бали до рейтингу успішності в межах 10 балів за участь у науковій, науково-технічній діяльності, громадському житті та спортивній діяльності. Детальніше – у Положенні.

Для цього необхідно надіслати пакет документів одним листом із зазначенням у темі листа Вашого імені, прізвища та назви академгрупи на е-пошту студентського самоврядування факультету:

1. фото (написаної від руки)  заяви на ім’я голови комісії (зразок заяви).
2. фото відповідних документів (додатково – лінки на сайти і под.), що підтверджують Ваші досягнення.

При визначенні додаткового балу враховують досягнення, які студент здобув упродовж поточного семестру.

Перелік основних досягнень студентів у науковій, науково-технічній діяльності (творчій активності для мистецьких спеціальностей), громадському житті та спортивній діяльності , що враховують у рейтингу, встановлено Додатком №2.

Максимальне значення додаткових балів становить – 10 балів. Додаткові бали нараховують за рішенням Стипендіальної комісії факультету. Якщо сума додаткових балів студента за участь у науковій, науково-технічній діяльності, громадському житті, спортивній діяльності перевищує максимальне значення, то його додатковий бал встановлюється рівним максимальному значенню. У випадку досягнень студентів не зазначених у цьому додатку додатковий бал можуть  надати студентові за рішенням Стипендійної комісії факультету.

ПОРЯДОК ПРИЗНАЧЕННЯ СТИПЕНДІЙ

Просимо заповнити форму

для запитань –  olha.polytska@lnu.edu.ua

Бажаємо вдалої сесії!