“В гостях у “Нестле”: зустріч з роботодавцями, колегами та випускниками кафедри слов’янської філології ім.проф.І.Свєнціцького”

10.02.2020 | 12:29

7 лютого 2020 року викладачі кафедри слов’янської філології ім. проф.І.Свєнціцького взяли участь у тренінгу та дискусії “Працевлаштування студентів. Труднощі та виклики”, організованих компанією “Нестле Бізнес Сервіс Львів”. Проф. Васильєва Л.П., доц. Гук З.В., доц. Моторний О.А. та завідувач кафедри проф. Татаренко А.Л. мали можливість ознайомитися з роботою однієї з найбільших компаній світу, де вже багато років працюють випускники кафедри, пройти цікавий і корисний тренінг (що засвідчують отримані ними сертифікати), зустрітися з колишніми студентами, які розповіли історії свого успіху і поділились думками щодо ефективності їхнього навчання на кафедрі слов’янської філології ЛНУ ім. Івана Франка. Було дуже приємно почути від наших випускників, що знання, здобуті під час навчання, знадобились їм і відкрили нові можливості. Марія Каранець та Мар’яна Зозуля поділилися спогадами про роки навчання в університеті, подякували своїм викладачам, висловили побажання, щоб студенти мали якомога більше пар з конверзації та можливостей поїхати на мовну практику.
Важливою частиною зустрічі була дискусія, присвячена пошукам стратегій профорієнтації та працевлаштування студентів. Утворивши три команди, до складу яких входили викладачі українських зво, запрошені на цей семінар, представники роботодавця (НБС Львів), випускники університетів, які працюють у компанії, учасники зустрічі спільно шукали нових ефективних шляхів побудови взаємин між зво та стейкхолдерами.
Зустріч була надзвичайно плідною і корисною, за що особливо дякуємо менеджерові з рекрутингу Олені Сафроновій та рекрутеру Вікторії Мазур. Ми почули корисні поради, які обов’язково постараємося врахувати. Дуже приємно, що тут працює багато наших випускників і студентів, що компанія задоволена їхнім рівнем підготовки і запрошує на роботу наступні покоління славістів ЛНУ ім.Івана Франка.