Вебінар від НАЗЯВО «Забезпечення якості онлайн-освіти»

24.04.2023 | 17:35

24 квітня 2023 року доцентка катедри слов’янської філології Зоряна Гілецька взяла участь у вебінарі «Забезпечення якості онлайн-освіти», який організувало Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти спільно з глобальною організацією із забезпечення якості Quality Matters.

Експерти від американської організації із забезпечення якості «Quality Matters» поділилися своїм досвідом, знаннями і рекомендаціями щодо онлайн-курсів, як їх зробити ефективними: принципи розроблення; типи (асинхронні та синхронні онлайн-курси, гібридне навчання, традиційне / «обличчя в обличчя» навчання ); зміст; технології онлайн-курсу; як зацікавити і мотивувати студентів до онлайн-навчання; готовність викладача до ефективного онлайн-навчання; готовність студентів до ефективного онлайн-навчання; оцінювання та його типи в онлайн-курсі.

Вебінар був цікавим та інформаційно насиченим. Усі учасники вебінару отримали доступ до посібника «Міст до якості: посібник з дизайну онлайн-курсу QM», який розробили фахівці американської організації із забезпечення якості «Quality Matters».