Відбувся інструктаж з педагогічної (асистентської) практики)

31.08.2023 | 12:47

31 серпня 2023 року відбувся інструктаж з педагогічної (асистентської) практики для студентів ІІ курсу денної форми навчання філологічного факультету освітнього рівня магістр за спеціальністю 035 Філологія.

До магістрантів із вітальним словом звернувся в.о. декана філологічного факультету доц. Р.О. Крохмальний. Роман Олексійович побажав магістрантам миру, віри в свої сили та перемоги. Він також провів інструктаж із техніки безпеки.

Загальний керівник педагогічної (асистентської) практики доцент катедри української мови імені професора Івана Ковалика  О.Р. Сколоздра-Шепітко ознайомила студентів із наказом про проведення асистентської практики та програмою практики. Олеся Романівна також наголосила, що доценти катедри української мови імені професора Івана Ковалика О.М.Костів та О.Р.Сколоздра-Шепітко розробили електронний курс у системі Moodle «Педагогічна (асистентська) практика».

Доцент катедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи Н.М. Заячківська привітала магістрантів із початком практики й детально розповіла про особливості оформлення індивідуального завдання з педагогіки, конспектів лекційних та практично-семінарських занять.

На інструктажі були присутні керівники-методисти від факультету та магістранти.

 

Відеозапис інструктажу з педагогічної (асистентської) практики)