Відбувся онлайн-діалог із абітурієнтами

27.09.2021 | 18:13

Пропонуємо матеріал Пресцентру:

27 вересня 2021 року в Музеї історії Університету відбувся традиційний онлайн-діалог з учнівською молоддю. Цього разу декани факультетів поспілкувалися зі школярами Шевченківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю (Черкаська область), Соснівського навчально-виховного комплексу №13 (Львівська область) та Нововолинського наукового ліцею-інтернату (Волинська область).

Зокрема, про особливості цьогорічної вступної кампанії, специфіку навчання та можливості, які відкриваються перед студентами ЛНУ ім. Івана Франка, розповіли в.о. декана філологічного факультету Роман Крохмальний, декан біологічного факультету Ігор Хамар, декан факультету електроніки і комп’ютерних технологій Юрій Фургала та в.о. декана факультету культури і мистецтв Майя Гарбузюк.

Також керівники факультетів розповіли про перспективи працевлаштування та кар’єрного розвитку студентів і випускників Університету, детально пояснивши, як саме і за якими професійними напрямами зможуть реалізувати себе майбутні студенти.

Зважаючи на те, що зустріч відбувалася на платформі ZOOM, то усі слухачі мали змогу поставити запитання щодо вступу, навчання та позаакадемічного життя в чаті. Таким чином навіть дистанційне спілкування змогло стати максимально продуктивним та якісним.

Цікавинкою онлайн-діалогу був вже традиційний виступ директора Музею історії Університету Юрія Гудими, який цього року запропонував школярам відгадати назву мозаїки, розташованої у музеї, вигадавши низку хитромудрих підказок, що спровокувало справжнє інтелектуальне змагання між школярами.