Відгук про 57 літню школу словацької мови і культри Studia Academica Slovaca

17.08.2021 | 11:15

Цьогоріч мені випала чудова нагода стати частинкою великої сім‘ї SAS

Це були неймовірно насичені 2 тижні навчання! 97 учасників з 28 країн світу практикували граматику, говоріння, аудіювання та опрацьовували систему вправ із використанням інтерактивних методів навчання як засіб удосконалення мовних навичок зі словацької мови.

Під час пар ми дискутували на пізнавальні теми і складали цікаві діалоги з одногрупниками. Ми не лише навчались, але й мали можливість відвідувати культурні заходи присвячені вивченню культури Словаччини. Зокрема, ми побували на віртуальній екскурсії одного з найбільш відвідуваних замків Словаччини – Бойницького замку, а також на онлайн прогулянці вуличками Братислави. Дивились словацьку виставу та слухали пісні відомої групи WAF band.

Літня школа словацької мови і культури #SAS (Studia Academica Slovaca)подарувала мені незабутні враження й емоції, що надовго залишаться у моїй пам’яті! А також нові знайомства і зустрічі з людьми, які надихають та мотивують вивчати словацьку мову! 

 

Я хочу висловити подяку за можливість навчатись у одній з найкращих шкіл Європи філологічному факультету, катедрі слов’янської філології імені професора Іларіона Свєнціцького та особисто викладачці словацької мови Зоряні Ігорівній Гілецькій. Щиро дякую Центру словацької мови як іноземної (SAS) Університету Коменського (м. Братислава, Словаччина) #Studia Academica Slovaca в особі його керівниці Яни Пекаровічової.

 

Софія Недокус, студентка-словакістка 3 курсу