Всеукраїнська літературно-мистецька премія «Київська книга року»

31.03.2023 | 12:43
Інститут політико-правових та релігійних досліджень оголошує конкурс на здобуття Всеукраїнської літературно-мистецької премії «Київська книга року» у 2023 році.

Метою Премії є підтримка творчих діячів, відзначення авторів, видавництв, представників творчої спільноти, які зробили значний внесок у популяризацію української книжки та утвердження високих мистецьких стандартів у національному письменстві й літературній критиці, створення умов для творчого зростання.
На здобуття Премії висуваються оригінальні книжкові видання (далі – видання) українською мовою, що вийшли протягом останніх трьох років в Україні. Вони мають бути змістовними та видані на високому естетичному, художньому та поліграфічному рівні. Висунення видань на здобуття Премії здійснюється авторами (співавторами) творів, видавництвами, видавничими організаціями, редакціями періодичних видань, громадськими організаціями, творчими спілками, літературно- мистецькими об’єднаннями, закладами вищої освіти, бібліотечними та науковими установами.
Прийом видань здійснюється з 20.02.2023 по 01.08.2023.