Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

06.04.2016 | 13:09

30 березня 2016 року у Запорізькому національному університеті відзначили найкращих знавців славістики серед студентів вищих навчальних закладів України.

20160406_Konkusr_robit_photo01Місце серед призерів конкурсу за галуззю «Слов’янські мови та літератури» виборола студентка V курсу філологічного факультету Львівського національного університету, голова Наукового студентського товариства Ольга Дика. За наукову роботу «Образ жінки-інтелектуалки у творах Оксани Забужко “Музей покинутих секретів”, Ірени Карпи “Подорожі з дітьми, або Як не стати куркою” та Мануели Гретковської “Полька”» (науковий керівник – кандидат філологічних наук, доцент Остап Сливинський) конкурсантка здобула Диплом ІІ ступеня.

Декан філологічного факультету Запорізького університету професор Тамара Хом’як відзначила високий рівень наукових робіт студентів, побажала їм творчих здобутків та успіхів у вивченні слов’янських мов.

Історичні пам’ятки та вулиці Запоріжжя, відвідини о. Хортиця залишаться у спогадах учасників конкурсу про козацький край.