Вступна кампанія для майбутніх магістрів

20.05.2022 | 19:49

Зовсім нещодавно Міністерство освіти і науки України опублікувало  актуальні умови вступу, саме тому сьогодні, 19 травня, у Львівському університеті відбулася інформаційна зустріч для майбутніх магістрів «Вступ 2.0. Магістратура». До участі у ній зареєструвалося близько 600 студентів з нашого та інших навчальних закладів України.

Вітальним словом зустріч розпочав перший проректор Університету Андрій Федорович Гукалюк. В ході події він зазначив: «Я радий, що на цій зустрічі є зацікавлені особи, які зараз навчаються в Львівському університеті, а також хочу привітати майбутніх вступників у магістратуру з інших міст. Дякую, що ви долучилися до цієї події і бажаю вам отримати всю ту інформацію, яку ви очікували почути і яку зможуть розказати всі долучені до заходу представники нашого закладу освіти». Підсумовуючи сказане, проректор побажав всім учасникам онлайн-трансляції миру, добра та якнайшвидшої перемоги, а також запросив вступати на магістратуру до Львівського національного університету імені Івана Франка.

Основну частину зустрічі провела відповідальний секретар приймальної комісії Наталія Міщук, яка розповіла студентам про всі деталі вступної кампанії 2022, зокрема про формат фахових вступних випробувань, магістерського комплексного тесту, магістерського тесту навчальної компетентності; терміни подачі заявок на вступ та оригіналів документів, можливості дистанційного та очного складання цих іспитів тощо.

Також у зустрічі взяли участь факультети. Їх представники презентували вступникам актуальні магістерські програми та запросили на факультетські Дні відкритих дверей, які пройдуть в онлайн-форматі з 30 травня до 7 червня.

Загалом зустріч відвідало понад 450 майбутніх вступників у магістратуру, проте, якщо вам не вдалося бути на події, то ми завбачливо підготували для вас запис ефіру за покликанням:

Щиро віримо, що змогли донести студентам всю ту інформацію, яка нам відома станом на зараз. Надалі просимо слідкувати за сайтом вступної кампанії та соцмережами, аби не пропустити найважливішого.

До зустрічі в магістратурі!

Автор статті та організатор заходу

Центр маркетингу та розвитку

ЛНУ ім. І Франка