XVI Молодіжний пленер Національного студентського союзу

09.08.2021 | 16:29

Банер пленеру

Шановні студенти!

Пропонуємо до Вашої уваги матеріал lpnu.ua:

23–29 серпня 2021 року навчально-оздоровчий табір «Політехнік-3» Національного університету «Львівська політехніка» (Коблівська територіальна громада Миколаївської області) відкриє свої двері для представників молоді та студентів України – учасників XVI Молодіжного пленеру з питань лідерства, стратегічного планування та фізичного виховання студентської молоді.

Організатори заходу:

  • Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний студентський союз»;
  • Управління молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації;
  • Колегія студентів і аспірантів Національного університету «Львівська політехніка»;
  • Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України;
  • Українська студентська ліга.

Відкриття пленеру заплановане у Миколаївській обласній державній адміністрації 23 серпня 2021 року з 13:00.

Навчально-рекреаційна складова відбуватиметься у НОТ «Політехнік-3» і традиційно включатиме лекції, тренінги, семінари для особистісного розвитку та розширення кругозору можливостей молоді, тренінги з проєктного менеджменту, цікаві ігри й симуляції та святкові заходи до 30-ї річниці незалежності України.

Захід відбуватиметься в межах відзначення 30-ї річниці незалежності України з дотриманням протоколів та санітарних вимог Міністерства освіти і науки України. Для участі у заході необхідно надати довідку довільної форми від сімейного лікаря, що засвідчує відсутність інфекційних хвороб.

Контактна особа – співголова оргкомітету, доцент кафедри електронних обчислювальних машин Національного університету «Львівська політехніка» Анатолій Ігнатович (Telegram/Viber/Whatsapp – +38-067-6038003, nss.koblevo@gmail.com) та Дмитро Бурак (Telegram/Viber – +38-063-2002311).

Крайній термін реєстрації11 серпня 2021 року.