Запрацювала нова інтернет-сторінка філологічного факультету

01.02.2016 | 13:34

29 січня 2016 року

запрацювала нова інтернет-сторінка філологічного факультету – https://philology.lnu.edu.ua/

20160201_new_internetsite_philologyРобота над підготовкою нової сторінки напружено тривала упродовж усього 2015 року. За цей час вдалося виконати великий обсяг робіт. Насамперед, завдяки технічним можливостям нової сторінки, вдалося цілком по-новому організувати працю: для кожної кафедри та підрозділу факультету було створено окрему віртуальну майстерню, яка дає змогу інтернет-секретареві самостійно обслуговувати всі сторінки свого підрозділу (власне кафедральні, а також сторінки викладачів). В останній семестр спільними зусиллями секретарів кафедр у базі даних було створено і наповнено інформацією 13 сторінок кафедр і підрозділів, 175 сторінок працівників факультету (викладачів і допоміжного персоналу), 477 сторінок навчальних курсів, а також понад 60 сторінок з допоміжною інформацією.

За цю сумлінну працю і розуміння хочу щиро подякувати Володимирові Алфавітському, Олегові Войтківу, Галині Кирилейзі, Андрієві Чулаєвському, Юлії Котлярчик, Соломії Ключник, Зоряні Гук, Уляні Федорів, Оксані Костів, Оксані Галайчук, Ірині Щепній. Окрема подяка інженерам-розробникам сторінки Романові Сулиму та Віталієві Рябішу за технічне забезпечення, оперативну допомогу і навчання.

Новий сайт відкриває широкі можливості для ефективної організації і презентації науково-дослідної та навчально-педагогічної роботи викладачів і кафедр нашого факультету. Тепер ми зможемо оперативно висвітлювати результати наших досліджень, інформувати про новини в науковому, культурному і громадському житті факультету. Зручна структура представлення навчальних програм і спеціальностей дасть змогу студентам факультету чітко бачити свою навчальну траєкторію, а також ширитиме зацікавленість нашими навчальними проектами серед абітурієнтів України.

У найближчій перспективі – створення новітньої сторінки для презентації видань факультету, найперше випусків філологічної серії Вісника Львівського університету; освоєння інструментів відображення навчального розкладу, а також розбудова англомовної версії інтернет-сторінки факультету.

Врешті, важливо чітко усвідомлювати, що інтернет-мережа сьогодні – це невід’ємний простір існування науки та освіти, його ефективне опанування сприятиме зростанню конкурентності нашого Університету у світі.

Успіхів нам на цьому шляху!

З повагою,
координатор інтернет-сторінки філологічного факультету,
доц. Андрій Вовчак