Запрошення до участи у тренінгах для гарантів освітніх програм «Акредитація у запитаннях та відповідях»

23.08.2023 | 17:58

Шановні гаранти ОП!

За повідомленням lnu.edu.ua:

Центр забезпечення якості освіти Львівського національного університету імені Івана Франка розпочинає цикл тренінгів для гарантів освітніх програм «Акредитація у запитаннях та відповідях», в межах яких розглядатимуться актуальні питання  процесу акредитації, зокрема, робота гаранта в електронному кабінеті та рекомендації щодо заповнення відомостей самооцінювання.

Перший тренінг (для гарантів освітніх програм «Історія та археологія», «Біофізика», «Зоологія», «Фізіологія людини і тварин», «Генетика», «Мікробіологія»,  «Теоретична та прикладна механіка», «Прикладна математика»,  «Управління у сфері соціального забезпечення»,  «Лабораторна діагностика біологічних систем», «Біохімія»,  «Статистичний аналіз даних», «Готельно-ресторанна справа», «Українська мова та література», «Літературна творчість», «Фольклористика», «Геологія», «Геологія нафти і газу», «Геохімія та мінералогія», «Англійська та друга іноземні мови і літератури», «Німецька та англійська мови і літератури (переклад включно)», «Географія», «Прикладне ґрунтознавство та оцінка земель», Глобальні зміни геоморфосистем та геозагрози», «Дошкільна освіта») відбудеться  30 серпня 2023 року о 12.00 год. в ауд. 220 головного корпусу Університету.

Другий тренінг (для гарантів освітніх програм «Історія та археологія», «Англійська та друга іноземні мови і літератури», «Німецька та англійська мови і літератури (переклад включно»), «Дошкільна освіта») відбудеться  5 вересня 2023 року об 11.30 год. в ауд. 220 головного корпусу Університету.