Затверджено протиепідемічні заходи на період карантину

03.09.2021 | 18:00

Шановні колеги!

До Вашої уваги – повідомлення Пресцентру:

Відповідно до Наказу Ректора № О-81 від 30 серпня 2021 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка затверджено протиепідемічні заходи на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Згідно з Наказом, деканам факультетів, директору коледжу, керівникам структурних підрозділів доручено проводити роз’яснювальну роботу з працівниками та здобувачами вищої освіти щодо індивідуальних заходів профілактики, реагування на виявлення симптомів коронавірусної хвороби (COVID-19) та з питань вакцинації. Окрім того, з 3 вересня 2021 року створено три постійних пункти вакцинації для студентів та працівників Університету.

Вхід до приміщень Університету дозволено тільки за умови використання засобів індивідуального захисту. Упродовж занять захисні маски дозволено не використовувати. Між заняттями та під час пересування приміщеннями Університету використання захисних масок є обов’язковим. У випадку перебування Львова у «помаранчевому» рівні епідемічної небезпеки, викладачам Університету рекомендовано використовувати під час занять захисні щитки. У випадку перебування Львова у «помаранчевому» рівні епідемічної небезпеки, наповнюваність груп не повинна перевищувати 20 осіб, у «червоному» – відвідування Університету здобувачами освіти заборонено.

Не дозволено допускати до роботи працівників із ознаками гострого респіраторного захворювання або температурою тіла понад 37,2°С. Викладачам доручено перед початком навчальних занять проводити опитування учасників освітнього процесу щодо їхнього самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби.

У закладах харчування за столом має перебувати не більше 4-ох осіб, а відстань між столами – не менше 1,5 м. Окрім того, фізична дистанція на лінії роздачі має бути не меншою за 1 метр. У спортивних залах може перебувати не більше однієї особи на 5 квадратних метрів площі зали. Проведення групових/командних занять здійснюється виключно за попереднім записом.

На період карантину в Університеті обмежено проведення масових заходів у закритих приміщеннях, окрім заходів, необхідних для забезпечення функціонування Університету.

З Наказом можна ознайомитися за посиланням.