Збори трудового колективу філологічного факультету

12.02.2020 | 10:11

6 лютого 2020 року на філологічному факультеті відбулися збори трудового колективу.

Делеговані представники всіх кафедр філологічної спільноти мали змогу долучитися до обговорення результатів діяльності факультету, які узагальнив і представив у ґрунтовній доповіді декан Святослав Пилипчук.

Очільник факультету зосередив свою увагу на всіх напрямах діяльності однієї з факультетських гілок Університету – охарактеризував події, що відбулися за останній рік (а в порівнянні – п’ятиріччя) у науковій, навчально-методичній, виховній сферах роботи, звернув особливу увагу на успіхи й досягнення студентів та викладачів філологічного факультету, подякував усім за спільну нелегку, але результативну працю, акредитаційно-інноваційне спрямування якої на межі старого й нового років позначене викликами сьогодення.

Своїми думками щодо представлених підсумків поділилися викладачі факультету.

Проф. Михайло Гнатюк відзначив науковий, адміністративний потенціал керівника факультету.

Проф. Володимир Працьовитий – звернув увагу на співдію всього колективу у різних факультетських подіях.

Проф. Зоряна Купчинська підкреслила доброзичливу, позитивну, сприятливу для праці атмосферу на факультеті й вміння керівника згуртовувати колектив, бачити перспективу.

Проф. Алла Татаренко звернула увагу на відповідальність і легкість стилю керування факультетом, на непоказову, але ґрунтовну обізнаність декана у всіх напрямах факультетської роботи, реалізацію на різних рівнях міжнародної співпраці.

Доц. Данута Мазурик відзначила сприяння декана в організації роботи з іноземними студентами, зокрема його безвідмовність як лектора у Міжнародній літній школі, що діє на базі Центру україністики, висловила міркування щодо подальшого координування й налагодження ефективної роботи з іноземними студентами на філологічному факультеті.

Збереженість цілісності філології у багатоманітті її напрямів та поширення філологічного знання Франкового університету в Україні й у світі – чи не найважливіший напрям діяльності, який успішно реалізовують колеги на чолі з деканом – підсумував бесіду і запропонував затвердити представлений звіт голова зборів засідання – проф. Флорій Бацевич.

 

 

Ірина Кметь