Студенти-словакісти на Форумі кар’єри у Львівському університеті

15.04.2024 | 21:40

Словакісти, студенти бакалаврського і магістерського рівнів освіти і гаранти освітніх програм, взяли активну участь в усіх заходах Форуму кар’єри, який організував Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом Львівського національного університету імені Івана Франка у співпраці з Профкомом студентів і Студентським урядом. Форум кар’єри проходив у 9 – 11 квітня 2024 року.

Упродовж трьох днів словакісти катедри слов’янської філології імені проф. Іларіона Свєнціцького мали чудову нагоду дізнатись більше про потреби сучасного ринку праці, вимоги потенційного роботодавця до сучасного працівника, поспілкуватися з представниками бізнесу, отримати відповіді на питання щодо самореалізації та кар’єрного зростання, подати своє резюме.

9 квітня відбулося урочисте відкриття і стендове представлення компаній. У цей день студенти також відвідали тренінг «Типи інтерв’ю. Як успішно пройти співбесіду?». 10 квітня наші словакісти взяли участь в актуальному тренінгу «Стресостійкість – основа продуктивного навчання й успішного працевлаштування», а 11 квітня відбувся тренінг «Ключові компетенції лідера майбутнього – що розвивати для успіху в сучасному світі». Зацікавлення студентів також викликав онлайн ярмарок вакансій. Такі заходи демонструють дієву співпрацю нашого Університету та роботодавців,  знайомлять студентів з можливостями реалізації на ринку праці.

Дякуємо усім організаторам за чудову подію, а Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом Львівського національного університету імені Івана Франка за приємну комунікацію!

#Словацька_мова_та_література_ЛНУ