Новини

Вебінар, який об’єднав усі покоління львівських словакістів

26.09.2024 | 18:26

#Словацька_мова_та_література_ЛНУ
Сьогодні, 26 вересня 2024 року, відбувся онлайн вебінар на тему “Rozvoj digitálnych zručností s umelou inteligenciou (AI) pre učiteľov”, який провела Ірина Романчук, стейкголдер львівських словакістів, випускниця катедри слов’янської філології ім. проф. Іларіона Свєнціцького за спеціальністю “Словацька мова і література”.
Ця зустріч стала логічним завершення педагогічної (асистентської) практики магістрів-словакістів, адже учасники, а ними також були викладачі-словакісти і студенти-словакісти бакалаврату, навчалися використовувати Chat GPT, платформи для створення презентацій, а також інструменти для генерування зображень і звукових текстів словацькою мовою в освітніх цілях.
Ірина...

Читати »

Запрошення на освітній ярмарок «Навчання в Кореї» в Україні 2024 (7-11 листопада)

26.09.2024 | 13:19

Уряд Кореї організовує освітній ярмарок «Навчання в Кореї» в Україні.
Ярмарок пройде у двох форматах: онлайн 7-11 листопада та офлайн 9-10 листопада в Київській залі.
В заході візьмуть участь більше ніж 19 університетів-учасників з Кореї.

Джерело: http://uakoreaedu.org/kr/notification/education-fair-2024

Читати »

Відвідини Наукової бібліотеки в рамках роботи полоністичного гуртка

25.09.2024 | 21:16

24 вересня студенти 1 курсу львівської полоністики разом із викладачем Ольгою ФИЛИПЕЦЬ у межах роботи полоністичного гуртка відвідали Наукову бібліотеку ЛНУ ім. Івана Франка.
Перед першокурсниками відкрилися лаштунки бібліотечного життя, неймовірний світ однієї із найстарших й найбагатших книгозбірень України. Студенти мали змогу ознайомитися із репозитаріями бібліотеки і навіть трішки заблукати коридорами її книгосховищ:)

Читати »

День кар’єри ЄС 2024

25.09.2024 | 21:08

Інформуємо вас, що 15-17 жовтня 2024р. у Львівському національному університеті імені Івана Франка за сприяння Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом та Інформаційного Центру ЄС відбудеться масштабна подія – День кар’єри ЄС 2024.

EU Career Day | День кар’єри ЄС 2024 – проєкт Європейського Союзу, місією якого є інформування про шляхи професійного зростання і кар’єрні можливості для молоді в європейському вимірі.

Цільовою аудиторією заходу є студенти та випускники, які перебувають у активному пошуку місця праці, а також усі, хто зацікавлені у розвитку своїх навичок та компетентностей. Представники...

Читати »

Наукова конференція “На перехрестях віку: на пошану Миколи Ільницького”

25.09.2024 | 21:02

Шановні колеги!
Усі охочі зможуть долучитися до урочистого відкриття та пленарного засідання конференції “На перехрестях віку: на пошану Миколи Ільницького” в онлайн-режимі за покликанням:
долучитися

Програма конференції

Читати »